Andra dagen i San Francisco!

(Bella) Vaknade imorse av att Hampus fragade efter klockan ovanfor mig. (Vi sov tillfallit i en gemensamt rum med en kille vi dopte till Alejandro, da ingen av oss orkade fraga vad han hette efter att han presenterat sig. Idag vart varat rum klart, da vi vill ha en privat rum istallet ;)  )... Iaf, kl var 9.49 nar vi vaknade och da var det bradis, Skulle ju checka ut 10! Hann inte ata nagra gratis pannkakor, och nar vi skulle hamta bilen som var parkerad pa gatan, hade vi fatt boter!!... Hjulen skulle vara stallda in mot trotoaren tydligen!.. Men den kommen nog ignoreras.

Hittade en kand liten brand vag som vi akte pa.. sa vi vart forsenade till flygplatsen dar vi skulle lamna bilen, val pa flygplatsen kom vi pa att vi glomt att tanka, vi vi fick spurta med bilen dit!, stress stress stress!!! Hampus spydde nastan! (kan bero pa tequilan ;0) ) Behovde inte batala boter som tur va.. hon var sa snall :)

Puss och Kram.. Hampus halsar!


Gratis tequila!

(Bella) Har nu anlant i San francisco, pa Us hostels.
Det rakade vara gratis tequila kvall och aven fast vi varit har i 3 timmar
sa har det redan akt ner nagra. Hampus sager saker och jag hor inte.
Det ar varan status just nu.


(Hampus) Det var helt sjukt, nar vi stod i hostel baren (bara en liten pahittad bar pa hostelet med gratis tequila och grogg) sa traffade vi en snubbe som undrade varifran vi kom:

- Sverige, svarade jag pa engelska.

- Vart ifran fragade han? fragade han pa engelska.

- Ostersund sa jag, pa engelskdialekt sa snyggt som jag kunde.

Han kontrade med att saga:

- Jag tyckte att jag kande igen dig, jag ar fran Ostersund jag med, jag ar fodd i Krokom och jag kande fan igen dig, fran typ stan.

Han ar 25ar och heter Tobias, bor numera i Goteborg och har jobbat pa systemet. Aven han hade varit pa Roskilde forra aret, samt aret innan det.

(Bella) Har foresten varit i vegas och hover dam samt grand canyon, med info kommer imorgon om dettta, ska aven forsoka ladda upp lite bilder. Hostelet har bra priser pa internet och ar for ovrigt riktigt nice och party party! Nasta stopp ska bli los Angeles! Dar vi hoppas pa att traffa Annaa.

Imorgon ska vi lamna tillbaka bilen som ar grymt porrig. Kommer aven uppta jakten pa massa vykort som maste skickas till de lycklig fa.

Dags for mer drinkar, vi hors imorgon!

(Hampus) LETS GO FUCKING MENTAL! (TEQUILA)!


Framme..

isabella i spakarna..

Är nu framme i Breckenridge, hela resan gick på ca 24 h. Sov ungefär 1h under resan och 5h på plats här bredvid Hampus. I ett rum med tre grabbar till och sängen snittar jag på 90cm. Mysigt, mysigt.. :) dock lite svett..

Alla tre flygplatser fick jag nästan springa mellan de olika spationerna för att hinna med platen. Speciellt nu när kontrollerna blivit så mycket säkrare.

Men säkrare kontroller stoppar dock inte när man gigglar och använder valpögon. Fick då eskort genom den långa kön i Frankfurt.

Det märks även att man är i staterna när flyget till Washington bjöd på snack innan avstigningen. Vilket var chips, vitt bröd med senap och en mars. Tog även en 100% tomato juice, som enbart var gjort på konsentrat samt massa tillsatser.. haha..

Hampus har badat mycket här hos grabbarna, men enligt dom har han aldrig använt badbyxor.. Hel naken eller med kläderna på är mer hans stil. Så kläderna, skorna samt pengarna var tydligen på tork igår..

Har inte så mycket att skriva än, kommer mer inlägg senare..

Sommartid?

Jag vaknade vid klockan 06:00 i morse, vilket jag alltid gör varje natt här i Breck. Sov Sjukt dåligt mellan 6 och 8 sen vaknade jag och klev upp typ 10:15 trodde jag. Det var tydligen någon sommartidsomställning här som ingen visste om, så då var klockan helt plötsligt 11:15.

Tog oss ut till backen en timme senare, helt klart ett schysst före i pisten och utanför var det sådär, snöade inte som vi hade hoppas men lite hade det kommit iaf.

Nu ska vi dra ut på byn och käka hamburgare på en av få restauranger som letitsnow aldrig varit på. Efter burgaren vankas bowling, billiard, öl, sprit och möjligtvis utgång :) Jag hoppas på någonslags repris av fredagen :P

Btw skidorna mina är så jävla nice! Sjukt nöjd över köpet!

Bilder kommer någon dag.. 

En vecka av två i Breckenridge!

Har inte riktigt haft tid att skriva något inlägg förren nu.
Hur som helst, jag anlände typ 17:30 (01:30 svensk tid) lokal tid i måndags på Denvers flygplats. När jag kommer fram och har hämtat upp bagaget mitt så försöker jag att ringa min bror och Pitten men ingen svarar. Jaja tänker jag och tar väskorna och går ut på parkeringen men det är ingen där. Jag står där och väntar ett tag men går in igen utan någon framgång.
Jag står och funderar på hur jag ska styra upp situationen, då hittar jag en skylt om att det finns en parkeringsplats till en våning ner, jag åker ner, går ut och mycket riktigt står letitsnow chevan där..

Jag hoppar in i bilen med hela gänget och vi påbörjar den två timmar långa bilfärden från Denver till Breckenridge.

Nu har jag varit i Breckenridge i snart en vecka. Vi har haft riktigt fint väder, solsken varje dag så en googlebränna har jag lyckas jobba ihop. Dessvärre är det lite snö just nu efter som det har varit plusgrader sen jag kom hit. Men just nu snöar det på ganska bra och det är typ 5-10 minusgrader så det är nice! Om vi har lite tur så blir det fet offpist imorn!

Jag åkte hit utan skidor så dom tre första dagarna provade jag tre olika skidor men fastnade för dom första, så nu är jag ett par skidor rikare och 738 dollar fattigare. Imorn blir det premiär för mina nya Nordica Blower 185. Ska komma med någon bild på dom feta 110cmimidjanlaggen.


Hade en sån jävla fest igår, helt sjukt bra kväll var det. Den innefattade bla full frontal male nudity, hottub samt stora mängder öl och sprit.

Nu är det typ exakt en vecka tills Bella kommer hit också, ska också bli väldigt roligt.

Jag har inte direkt några bilder att lägga upp just nu men det kommer.

Peace!

US and A resa!

En liten genomgång om min och min flickväns resa i landet med möjligheterna. Jag har åkt till Breckenridge i Colorado där min bror och fem av hans kompisar har hyrt ett hus. Jag blir har i ungefär två veckor, har redan varit här i en. Bella kommer efter dom två veckorna till Denver och då far vi iväg och backpackar oss runt.
Rutten ligger nått i stil med: Breckenridge - Las Vegas - San Fransisco - Los Angeles - San Diego - Tijuana(kanske) - Miami - New York och där avslutar vi resan den 11 maj.

Det kommer en förklaring till det annorlunda bloggnamnet när jag får tid att haxxa ihop det :)

RSS 2.0