Sola (-sola) och bada (enbart bada) i Miami!

Nu ar vi Miami och av en vecka har, har vi kommit fram till att det ar ett rikigt charter stalle! Har galler det att lasas att man har pengar och tvinga sig ut pa alla inneklubbar. Ingen fara mina vanner, vi sag igenom denna fasad och begav oss ut till gettot istallet. Maste ju folja traditionerna :) Denna gang hamnade vi i Hialeah... Vande dock nar vi hamnat fel och tog bussen hem efter ha kopt oss lite getto vatten!


Jag ska kalla honom for manpojke!



Hostelet som ar samst heter Miami Beach International Travellers hostel.. detta betalade vi ca 350kr nattan for:

Allt borjade med incheckningen, vi fick vanta 3 timmar pa att dom skulle stada rummet. Som inte var stadat nar vi val fick det. Jag pratar da inte om nagra damkorn, utan sangen var inte baddad och toan hade inga papper och papperskorgen var inte tomd.

In kommer staderskan efter 45min och knackar inte pa dorren och dar star jag naken!.. Hon stanger inte dorren utan fortsatter och glor! Hampus sager da till den mexikanska damen att komma tillbaka om en timme. Hon forstar inte engelska och hamtar darfor mattanten. Hon knackar inte heller, utan oppnar dorren och sager argt at oss att rummet maste stadas nu!

Dagen efter da vi varit ute och badat kommer vi tillbaka och ser att stadtanten har slangt vara flaskor, som vi har haft med oss hela resan, som passar perfekt med Hampus ryggsack. Vi forstar att staderskor slanger tomma flaskor med brukar dom rota bland saker for att desperat hitta dom? Nej!, detta ar ytterst onormalt. Hampus necessar har aven den blivit rotad i!

Dagen efter sager vi till chefen! Vi ber han saga till peronalet att inte rota bland vara saker och garna knacka innan de springer in i rummet.

Men redan dagen efter har Hampus smutsiga samdaler, magiskt hamnat i min nya vaska..

Vi har darfor hela veckan varit tvungna att gomma vara saker och tacka over dom med storre plagg.

Sen var hela konceptet pa hostelet bara bla! Uppsnoffsiga vuxna och ungdomar som pratar som om dom kom fran Stureplan. Men det passar ifs med hela South beach Miami imagen.

Maten har varit okej om man tanker pa middagen, men natt att dricka bjuds det inte pa (ink vatten), och ar man i tid ar det anda inte sakert att man far lunch, for dom kan ju ha kopt in for lite. VA? Lunchen ar forresten alltid 3 pizzabitar som ar mindre an en handflata!

Nu nar jag skriver ar det varan sista dag har, sa vi tastade personalen. For i toan hade det flyttat in en familj insekter som gjort bo i en nyforpackning toapapper. Detta var val synligt da det finns insekter i, under och pa toapappersrullen.. Val tillbaka efter att vi badat, hittar vi rummet stadat och rullen fortfarande kvar tillsammans med nya rullar, snyggt uppsatt pa en hylla.. HON har alltsa borstat av insekterna och tankte lata oss anvanda rullen full med doda insekter och bakterier i!

Annars... location var bra och vi hade Disney channel! Wihoo!




Getto grand vid hotellet som strackte sig ganska langt.


South beach


Sen sprang vi ner och badade, det var saaa varmt!


Helt galen kille som sandade in hela sig fran topp till ta! och sen tog och solade! WTF! Under denna fasad av sand ar det en mork man.. Belive it!


Tog nagra bussar och hamnade tillsist i Gettot.
Men pa den har bilden vantar vi pa busen och letar lite efter allegatorer. 0 funna.


I brist pa annat :)


Hampus har brinner!! ne, vi tog och tastade min kamera i Moooorka miljoer. Har var det kolsvart.


Fageldans pa fastland!..


Har syns det kanske hur svart det var i bakgrunden..


Happy Happy


Langst ner pa South beach..


Annaas traditioner lever vidare! Vi blev sugna pa margaritas och smuttade pa dessa pa Diner.


Strawberry och Mango!


Kvallen slutade lyckligt! dvs Donkens Cheesburgare.. :)

Imorgon flyger vi till New York och bosatter oss pa ett hostel i Manhattan.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men helvetes jävlar vilken ärta! han som täckte hela kroppen med sand då. Jag får ju rysningar bara av att tänka på det



Äkluth!!



Go tur...

2009-05-04 @ 19:37:59
URL: http://korvbussen.blogg.se/
Postat av: Annaa

underbart att höra att ni inte gett upp margaritas.



hoppas ni har det bra i new york! xoxoxoxoxoxo

2009-05-08 @ 01:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0