New York! Neeew Yoork! la la lalala...

Efter en svettig vecka i Miami flög vi upp till New York med ellanlandning i Charlotte. Vilket innebar att Hampus ville ha en drink ;)



Central Park vid solnedgång, det ar så pass stort så vi kom aldrig ut, förrän det blev mörkt, de gånger vi var där.



Time Square.. Vi orkade alrig ta ett rikigt kort här. Så det fick bli ett vänd dig om Hampus så försöker jag få med nått. Det i bakgrunden är den del där en sjukt liten polis station låg. Tror Petra och Andreas tog kort på den cokså när dom var där :)



Vi kunde gå igenom Central Park på vägen hem. Här stannade vi för att vila fötterna. Sen var det en perfekt plats för att smygkissa :)



Det fanns jätte många ekorrar i parken. Men vi hade inte nötter första gången så dom små fick lite godis. Typ så här kunde dom se ut.



Här spelades det även in ett avsnitt av Law and Order. Killen i Orange T-Shirt kommer åka rollerblades och ramla. så håll utkik!



Alice i Underlandet staty! Det var lite halvroligt här, då folk stod i turordning för att bli fotade här. Alla gick försynd fram och ställde sig vid den lilla svampen. Och när jag istället klättrad upp och började tjoa på kort, tappade folk hakorna. För så kan man ju inte göra.



Ett kort tillsammans!



Någon hade låst sin cykel vid parken. Men tyvärr,  tjuven hade överlistat ägaren och tagit däcken.



Det börjar snart regna dansen..



Värdens sötaste tvättbjörn, som Hampus kunde mata med handen.



Vi hittade en mysig stig under en massa körsbärsträd? så vi hängde upp Kameran och hoppades på att vi skulle komma med på kortet :)



Efter några veckor i USA, börjar man bli lite less på att tvätta. Så den sista veckan tvättade vi bara underkläderna i duschen. Sen ibland så måste man ju snabbtorka dom ;) På bild; Hampus kallingar ihopknutna med en hårtork på högvarv. Bakom en handduk på tork över tvn.



Annaa tipsade om Brooklyn där det fanns bra second hand så vi gick omkring där och tittade. Här på gatan fanns en låda med Oscarstatyer i grus. Med en fyndig text till. Hmm...



En till Tvättbjörn!! Han gillade inte torkad aprikos, men sötpotatis och nötter.. Mumma!



Brooklyn bridge! Tuff bro då det var träplankor man gick på och då bilarn åkte under oss.



Utsikt över manhattan.. Vi orkade inte gå över hela bron utan gick till första stolpen. Det fanns som så mycket att se under en så kort tid så det gällde att hinna mycket.

Mer bilder kan komma upp, då från Hampus kamera. Bilder som saknas är nog Frihetsgudinna och lite andra som jag inte kommer på just nu :)

Vi är iaf hemma nu! Kom hem den 12 Maj. Har vänt helt på dygnet och sover till fyra. Alltså så kan dom som vill bara ringa till våra ordinare nr nu. Jippi! :)




Kommentarer
Postat av: Nickan

Välkommen hem! Vilken resa ni gjort! Nu är det snart sommar här så nu börjar väl äventyret hemma! Må gott!

2009-05-17 @ 10:41:22
URL: http://opelnickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0